Americanii au dat în mintea copiilor: cele mai vândute două cărţi pe Amazon sunt de colorat - FOTO

Autor: Dorin Oancea Postat la 08 aprilie 2015 465 afişări

Înaintea volumelor de dezvoltare personală, a celor de dezvăluri despre Casa Albă, a celor poliţiste sau de creştere a copiilor, dar şi a celei de-a doua cărţi scrisă de Harper Lee, în topul Amazon al pe primele două locuri sunt două cărţi de colorat pentru adulţi: Secret Garden: An Inky Treasure Hunt, de Johanna Basford şi Enchanted Forest: An Inky Quest & Coloring Book, de Johanna Basford.

Mai mult, fanii au început să posteze fotografii cu realizările lor. Fără a ne hazarda, ne mulţumim să remarcăm că" unu - pasiunea pentru colorat poate însemna o renaştere a spiritului artistic, dar şi doi - un soi de regresie a rasei umane. Sau nu.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/americanii-au-dat-in-mintea-copiilor-cele-mai-vandute-doua-carti-pe-amazon-sunt-de-colorat-foto-14112425
14112425
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.