Amenzi de până la 5.000 de lei pentru bucureştenii care nu îşi plantează iarbă pe terenuri

Postat la 13 mai 2013 18 afişări

Bucureştenii care nu vor planta iarbă pe terenurile pe care le deţin ar putea fi amendaţi cu până la 5.000 de lei, potrivit unui proiect de hotărâre a CGMB aflat în dezbatere publică, iniţiat în completarea măsurilor deja existente, pentru creşterea calităţii aerului.

Amenzi de până la 5.000 de lei pentru bucureştenii care nu îşi plantează iarbă pe terenuri

 Conform proiectului de hotărâre a Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB), aflat în dezbatere publică până la 14 mai, persoanele fizice şi juridice deţinătoare de terenuri vor avea, pe lângă obligaţia de a asigura îngrădirea, salubrizarea şi igienizarea terenurilor, şi pe cea de a planta iarbă pe suprafeţele aflate în proprietatea lor.

Astfel, potrivit documentului, nerespectarea prevederilor va constitui contravenţie, amenda fiind între 2.000 şi 5.000 de lei pentru persoanele fizice, şi între 3.000 şi 5.000 de lei, pentru cele juridice.

Noile prevederi vin în completarea hotărârii CGMB nr. 121/2010.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/amenzi-de-pana-la-5-000-de-lei-pentru-bucurestenii-care-nu-isi-planteaza-iarba-pe-terenuri-10874665
10874665
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.