AMENINŢARE a Coreei de Nord: SUA se află în raza de acţiune a armamentului nuclear

Postat la 27 februarie 2013 24 afişări

Coreea de Nord a avertizat miercuri că Statele Unite se află în raza armelor sale nucleare, o nouă declaraţie belicoasă din partea Phenianului după efectuarea celui de al treilea test nuclear la jumătatea lui februarie.

Într-un articol postat pe site-ul oficial al ţării, Uriminzokkiri, un membru al Comitetului Naţional coreean pentru Pace, un organ de propagandă, a anunţat că Phenianul este de-acum "un stat total independent, dotat cu armament balistic şi nuclear"

"Statele Unite trebuie să ştie că acest continent american se află în raza de acţiune a rachetelor noastre strategice şi a armelor noastre nucleare", a adăugat acest oficial în articolul postat pe site.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Coreei de Nord,
SUA,
nuclear
/actualitate/amenintare-a-coreei-de-nord-sua-se-afla-in-raza-de-actiune-a-armamentului-nuclear-10608294
10608294
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.