Ambasadorul german: Mercedes nu a investit in Romania pentru ca infrastructura nu era suficient de buna

Postat la 14 noiembrie 2010 8 afişări

Ambasadorul german la Bucuresti, Andreas Von Mettenheim a declarat duminica la la Pro TV ca nu este deranjat de lipsa unei infrastructuri rutiere dezvoltate, dar a precizat ca aceasta este o problema pentru industrie, companiile avand nevoi logistice.

Intrebat cum se simte ca cetatean din Germania intr-o tara in care exista o lipsa de autostrazi, ambasadorul a spus: "Pot sa ma descurc cu asta. Nu trebuie sa ajung intr-o ora de aici la Brasov. Dar este o problema pentru industrie".

Ambasadorul a mentionat explicit cazul firmei Mercedes, care nu a investit in Romania acum cativa ani, pentru ca infrastructura in transport nu era suficient de buna".

"Eu personal merg cu mare placere pe drumul national, dar firmele au nevoi logistice. Si daca aceste cerinte logistice sunt satisfacute este frumos, iar mai tinerilor mei colegi de la ambasada, carora le place sa mearga la Marea Neagra la sfarsit de saptamana, li s-ar parea foarte frumos daca autostrada spre Constanta ar ajunge pana pe litoral'', a explicat diplomatul pentru Pro TV.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ambasadorul-german-mercedes-nu-a-investit-in-romania-pentru-ca-infrastructura-nu-era-suficient-de-buna-7714468
7714468
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.