Ambasadorul britanic: Progresele în MCV şi acordul cu FMI pot asigura României o rată de creştere economică de 4%

Postat la 01 februarie 2013 15 afişări

Ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti, Martin Harris, susţine într-o postare pe blog că reformarea justiţiei prin MCV şi succesul acordului cu FMI pot face diferenţa pentru viitorul economic al României, asigurând o rată de creştere anuală de 4% din PIB.

"De ce trebuie să ne preocupe foarte mult MCV? De ce trebuie să avem un Foarte Mare Interes în succesul FMI? Pentru că aceste două programe pot face diferenţa pentru viitorul economic al României. În câţiva ani România ar putea să crească cu 4% pe an şi să prindă din urmă restul Europei. Sau nu. Aceste programe pot relansa potenţialul economic al României, să atragă investitori din Marea Britanie şi din alte părţi şi să întoarcă declinul din competitivitatea României. MCV plus FMI egal 4%", afirmă Martin Harris.

El arată că în această săptămână au fost evaluări pe ambele programe.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
MCV,
FMI,
România,
creştere economică
/actualitate/ambasadorul-britanic-progresele-in-mcv-si-acordul-cu-fmi-pot-asigura-romaniei-o-rata-de-crestere-economica-de-4-10537855
10537855
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.