Amazon pregăteşte un smartphone Android. Rivalitatea cu Apple şi Samsung intră în runda a doua

Autor: George Toader Postat la 06 iulie 2012 9 afişări

Amazon.com dezvoltă un smartphone Android împreună cu grupul chinez Foxconn, au declarat pentru Bloomberg surse apropiate situaţiei, compania pregătindu-se să intensifice rivalitatea cu Apple şi Samsung, pe care i-a atacat deja pe piaţa tabletelor.

Gigantul chinez Foxconn, fabrica de electronice a lumii, ajută Amazon să proiecteze smartphone-ul, a afirmat un dintre surse.

Între timp, compania americană încearcă să cumpere cât mai multe brevete posibil în zona tehnologiei wireless, pentru a-şi apăra divizia smartphone de eventuale acuzaţii de încălcare a dreptruilor de prorpietate intelectuală, au afirmat alte surse.

Amazon şi-a făcut loc cu succes pe piaţa tabletelor cu Kindle Fire, un gadget în zona de preţ 200 de dolari cu o variantă puternic modificată a sistemului de operare Android, care pune probleme produselor rivale la preţ similar de la companii precum Samsung, Asus sau Motorola Mobility.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Amazon,
smartphone,
Apple,
Samsung
/actualitate/amazon-pregateste-un-smartphone-android-rivalitatea-cu-apple-si-samsung-intra-in-runda-a-doua-9823333
9823333
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.