Alstom a numit un nou reprezentant al grupului în România, Bulgaria şi R. Moldova

Postat la 29 iulie 2013 53 afişări

Vicepreşedintele de vânzări pentru Europa Centrală şi de Nord al grupului francez Alstom, Gilbert Porcherot, a fost numit preşedinte al Alstom pentru România, Bulgaria şi Republica Moldova.

Alstom a numit un nou reprezentant al grupului în România, Bulgaria şi R. Moldova

 Porcherot îl înlocuieşte pe Jacques Chevrier, care a ocupat funcţia de preşedinte timp de zece ani şi care a ajuns la vârsta pensionării, potrivit unui comunicat al Alstom.

Noul preşedinte al Alstom România, Bulgaria şi Moldova lucrează în grupul francez din 1977.

Grupul Alstom activează în domeniul producţiei şi transportului energiei electrice, precum şi în infrastructura feroviară. La nivel global, Alstom are 93.000 de angajaţi în aproximativ 100 de ţări. În anul fiscal 2012-2013 Alstom a înregistrat vânzări de peste 20 miliarde de euro şi comenzi de aproape 24 miliarde de euro.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/alstom-a-numit-un-nou-reprezentant-al-grupului-in-romania-bulgaria-si-r-moldova-11172942
11172942
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.