Alpha Bank taie comisionul la pachetul de servicii pentru companiile din turism

Autor: Crenguta Nicolae Postat la 14 aprilie 2011 18 afişări

Alpha Bank Romania a decis sa scada cu pana la 40%, incepand din aceasta saptamana, comisionul pentru platile in valuta pentru companiile care cumpara pachetul Alpha IMMturism, adresat agentiilor de turism, hotelierilor si altor institutii cu activitate de turism.

Pachetul de cont curent Alpha IMMturism a fost lansat anul trecut, continand o serie de facilitati pentru companiile din turism: comision zero pentru administrarea contului, pentru incasarile prin ordine de plata, platile intrabancare in lei, comisioane fixe reduse pentru platile interbancare in lei, emiterea scrisorilor de garantie la jumatatea costului uzual, respectiv tarif preferential la tranzactiile prin POS. De asemenea, accesul la serviciul de internet banking Alpha Click este gratuit.

La finele lui martie, Alpha Bank a lansat si o oferta care vizeaza in mod general IMM-urile indiferent de domeniu, respectiv un depozit la termen cu dobanzi de pana la 5,25% la lei si 2% la euro si cu plata dobanzii saptamanal.

Alpha Bank Romania, care anul trecut a iesit din topul primelor 10 banci dupa valoarea activelor, a incheiat anul trecut cu o cota de piata de 6,2% dupa active si cu un profit brut de 49,2 milioane de euro, in scadere cu 3% fata de 2009.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
banci,
Alpha Bank,
turism,
IMM,
facilitati,
cont curent
/actualitate/alpha-bank-taie-comisionul-la-pachetul-de-servicii-pentru-companiile-din-turism-8158201
8158201
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.