Alina Gorghiu, amuzată de declaraţia lui Nicuşor Dan privind tunsul: Eu zic că da

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 21 mai 2021 84 afişări

Viralul zilei este declaraţia lui Nicuşor Dan: "Să facem un sondaj, să zică bucureştenii dacă trebuie să mă tund sau nu", iar sondajul merge ca pâinea caldă, afirmă amuzată Alina Gorghiu, senator PNL: „Eu zic că da. Nicuşor chiar are umor”.

Alina Gorghiu, amuzată de declaraţia lui Nicuşor Dan privind tunsul: Eu zic că da

„Ireal, dar adevărat! Viralul zilei este declaraţia lui Nicuşor Dan: <Să facem un sondaj, să zică bucureştenii dacă trebuie să mă tund sau nu>. Iar sondajul merge ca pâinea caldă. Credeţi că ar trebui să se tundă primarul Capitalei? Eu zic că da. Chiar dacă sunt senator de Timiş. PS. Nicuşor are umor”, afirmă Alina Gorghiu.

Mesajul său conţine şi două emoticoane.

Nicuşor Dan a fost întrebat vineri, în timpul unei conferinţe de presă la Primăria Municipiului Bucureşti, de ce nu se tunde.

„Vă schimbaţi coafura? V-aţi certat cu frizerul?”, a fost întrebarea unui reporter.

Primarul general al Capitalei a început să râdă.

„Să facem un sondaj în rândul bucureştenilor, să vedem dacă trebuie să mă tund”, a fost răspunsul său.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
gorghiu,
nicuşor dan,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.