Alertă teroristă la bordul unui avion: "Căpitanul a dispărut în spate şi cineva cu accent străin încearcă să intre în cabină"

Postat la 18 noiembrie 2011 10 afişări

Un pilot care a rămas blocat în toaleta avionului, în timp ce se apropia de aeroportul LaGuardia, din New York, a provocat o alertă teroristă, după ce un pasager cu accent care încerca să-l ajute a bătut la uşa cabinei echipajului, relatează New York Post în ediţia online.

Incidentul stânjenitor a început când căpitanul cursei Chatauqua Airlines, care decolase de la Asheville (North Carolina), a decis să meargă la toaletă înainte de a ateriza la New York, în noaptea de miercuri spre joi. Dar când a încercat să iasă, a constatat că uşa era blocată şi a început să lovească cu pumnii pentru a fi auzit.

Un pasager binevoitor care stătea în primul rând a auzit şi s-a grăbit să-l ajute. Pilotul i-a spus să meargă la cabină şi să-i anunţe pe colegii săi. Dar membrii echipajului nu au reacţionat bine când un străin a încercat să intre în zona securizată a avionului.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Căpitan,
avion,
New York Post
/actualitate/alerta-terorista-la-bordul-unui-avion-capitanul-a-disparut-in-spate-si-cineva-cu-accent-strain-incearca-sa-intre-in-cabina-8987405
8987405
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.