Alegatorii moldoveni de la Bucuresti au stat la coada pentru a vota "un viitor mai bun"

Postat la 28 noiembrie 2010 11 afişări

Zeci de cetateni moldoveni continua sa stea, duminica, la coada, in fata Ambasadei la Bucuresti, infruntand frigul, asteptand optimisti sa voteze ceea ce majoritatea numesc o schimbare in mai bine si un viitor alaturi de Europa.

Inca de la primele ore ale diminetii, moldovenii din Bucuresti, dar si din Pitesti, Ploiesti, Craiova, Targoviste, Giurgiu, Buzau au venit organizati in grupuri pentru a-si exprima optiunea electorala.

Acestia spun ca au beneficiat de transport gratuit, fiindu-le puse la dispozitie autocare sau, in urma unei solicitari facute de Organizatia studentilor basarabeni din Bucuresti catre Ministerul Transporturilor, doua calatorii gratuite cu trenul, din localitatea de resedinta la Bucuresti si retur. O declaratie in acest sens a fost facuta de Miron Stefan, presedintele organizatiei studentilor basarabeni din Bucuresti.

Oamenii, in majoritate tineri, s-au adunat in fata ambasadei, unde au intonat cantece patriotice, au arborat drapele sau mesaje precum: "Am venit, am votat, am castigat".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/alegatorii-moldoveni-de-la-bucuresti-au-stat-la-coada-pentru-a-vota-un-viitor-mai-bun-7758457
7758457
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.