ALDE discută posibilitatea ieşirii de la guvernare. „Discutăm orice variantă”/ Tăriceanu avansează însă coaliţie cu PSD la Parlament

Postat la 28 mai 2019 435 afişări

ALDE discută, la ora transmiterii acestei ştiri, despre varianta ieşirii de la guvernare, a declarat ministrul de Externe, Teodor Meleşcanu, înainte de începerea şedinţei grupurilor parlamentare ALDE.

ALDE discută posibilitatea ieşirii de la guvernare. „Discutăm orice variantă”/ Tăriceanu avansează însă coaliţie cu PSD la Parlament

În spaţiul public au apărut informaţii potrivit cărora mai mulţi lideri ALDE iau în calcul ieşirea partidului de la guvernare după ratarea alegerilor europarlamentare.

ALDE a obţinut, potrivit rezultatelor parţiale anunţate de BEC, 4,11% din voturi la alegerile europarlamentare din 26 mai.

Tăriceanu, despre candidatul la preşedinţie: Vă vom anunţa!

Preşedintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu a ezitat să dea un răspuns marţi, cu privire la candidatul la preşedinţie, în condiţiile în care numele său a fost menţionat duminică seara de Liviu Dragnea ca variantă pentru candidat comun PSD- ALDE.

"Vă vom anunţa", a fost răspunsul lui Călin Popescu Tăriceanu, în momentul în care a fost întrebat despre candidatura la preşedinţie.

Liviu Dragnea, l-a nominalizat ca variantă, duminică seara, după aflarea rezultatelor exit-poll-urilor, pe Călin Popescu Tăriceanu ca fiind un posibil prezidenţiabil comun al coaliţiei de guvernare.

A doua variantă era Gabriela Firea, cea care a şi anunţat la scurt timp că nu a discutat cu nimeni acest lucru şi nici nu îşi doreşte.

Cititi mai multe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
guvernare,
varianta,
iesire,
discutare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.