Alarmant. O mare putere a lumii ar putea intra din nou în carantină. Deja se confruntă cu al doilea val de Covid-19

Postat la 20 septembrie 2020 318 afişări

Ministrul Sănătăţii din Marea Britanie: Este posibil al doilea blocaj naţional

Alarmant. O mare putere a lumii ar putea intra din nou în carantină. Deja se confruntă cu al doilea val de Covid-19

Ministrul britanic al Sănătăţii, Matt Hancock, a declarat duminică că un al doilea blocaj naţional este posibil pentru a reduce răspândirea coronavirusului.

Ministrul Sănătăţii: "Dacă toată lumea respectă regulile, putem evita alte blocaje naţionale.” Ministrul britanic al Sănătăţii, Matt Hancock, a declarat duminică că un al doilea blocaj naţional este posibil pentru a reduce răspândirea coronavirusului, deşi nu este ceea ce şi-a dorit, notează Reuters.

"Dacă toată lumea respectă regulile, putem evita alte blocaje naţionale, dar, desigur, trebuie să fim pregătiţi să luăm măsuri dacă este necesar," a declarat Hancock pentru BBC.

„Nu exclud varianta, deşi nu vreau să o văd.”

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
confrunta,
intrare,
putere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.