Al-Qaida planuia sa comita atentate asupra trenurilor din SUA in ziua in care se implinesc zece ani de la 11 septembrie

Postat la 06 mai 2011 7 afişări

Al-Qaida planificase cu cateva luni in urma atentate in trenuri din SUA in ziua in care se implinesc zece ani de la atentatele din 11 septembrie, a anuntat joi Departamentul de Securitate Interna, dupa cateva zile de la eliminarea lui Osama ben Laden.

"Departamentul de Securitate Interna a difuzat joi un mesaj partenerilor sai federali, in state, colectivitatilor, privind posibile proiecte Al-Qaida, datand din februarie 2010, vizand sistemul feroviar american", a anuntat, intr-un comunicat, Matt Chandler, purtatorul de cuvant al departamentului.

" In februarie 2010, Al-Qaida intentiona sa efectueze operatiuni teroriste contra trenurilor, in locuri nespecifice din Statele Unite, in ziua in care se implinesc zece ani de la (atentatele din) 11 septembrie 2001 ", a anuntat Departamentul de Securitate Interna, in acest mesaj.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Al-Qaida,
bombe,
trenuri,
securitate
/actualitate/al-qaida-planuia-sa-comita-atentate-asupra-trenurilor-din-sua-in-ziua-in-care-se-implinesc-zece-ani-de-la-11-septembrie-8237545
8237545
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.