Al doilea nor de cenusa a intrat in Romania

Postat la 21 aprilie 2010 19 afişări

Un al doilea nor de cenusa vulcanica a intrat in Romania miercuri dimineata, la ora 9.00, dar la o altitudine care nu creeaza probleme deosebite si nici nu afecteaza calitatea aerului, fara a exista depuneri de cenusa la sol, astfel ca traficul aerian se desfasoara in prezent fara restrictii.

Evolutia situatiei provocata de eruptia vulcanului din Islanda a fost analizata si prezentata de catre membrii Guvernului la inceputul sedintei de miercuri a Cabinetului.

Ministrul Mediului, Laszlo Borbely, si cel al Transporturilor, Radu Berceanu, l-au informat pe premierul Emil Boc ca la acest moment nu sunt semnalate probleme deosebite provocate de norul de cenusa, care sa impuna introducerea unor noi restrictii.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
nor,
vulcan,
cenusa,
Islanda
/actualitate/al-doilea-nor-de-cenusa-a-intrat-in-romania-5986652
5986652
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.