Airberlin introduce zboruri pe Bucureşti-Berlin din 28 ianuarie

Postat la 24 decembrie 2012 23 afişări

Airberlin, a doua cea mai mare companie aeriană din Germania, introduce din 28 ianuarie 2013 zboruri pe ruta Bucureşti-Berlin. Cursele vor fi operate o dată pe zi. Iniţial, compania anunţase în noiembrie că va opera zboruri spre Berlin din vara anului viitor, după ce va renunţa la cele spre Viena cu compania Fly Niki.

Airberlin a intrat în februarie 2010 pe piaţa românească prin compania Fly Niki, pe care o deţine acum integral, după ce a preluat şi pachetul de acţiuni a lui Niki Lauda. ""Unul din obiectivele noastre declarate pentru 2013 este de a consolida în continuare airberlin ca şi reţea de transport aerian internaţional. Adaptarea strategiei noastre de reţea este o componentă importantă. Cu noile zboruri de la Bucureşti la Berlin, oferim pasagerilor noştri via Berlin acces la reţeaua noastră internaţională de zboruri"", a declarat Wolfgang Prock-Schauer, Chief Strategy and Network Planning Officer la Airberlin.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
airberlin,
zboruri,
bucuresti,
berlin,
lufthansa
/actualitate/airberlin-introduce-zboruri-pe-bucuresti-berlin-din-28-ianuarie-10410055
10410055
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.