Ai platit comision de risc si tot mai ai "clauze abuzive" in contract? Singura sansa: instanta

Postat la 22 septembrie 2010 27 afişări

Consideri ca si acum ai clauze abuzive in contract? Crezi ca banca a incasat ilegal sute sau mii de euro de pe urma ta din comisionul de risc? Din pacate, pentru ce a fost nu te poate ajuta OUG 50, iar daca vrei sa incerci sa-ti recuperezi banii, pe care consideri ca i-ai platit pe nedrept, singura ta sansa este sa dai banca in judecata. Peste 4.000 de clienti Volksbank au decis deja sa isi caute singuri dreptatea in instanta.

"Avem mai multe clauze din contract pe care noi le consideram abuzive sau neindreptatite. De exemplu, rezilierea contractului se poate face unilaterial, din partea bancii si creditul poate deveni scadent in anumite conditii. Una dintre ele este chiar si riscul reputational, asa ca banca poate dispune oricand sa-i dai toti banii inapoi daca ea considera ca nu mai ai o reputatie buna", explica Adrian Paraschiv, unul dintre liderii grupului de peste 4.100 de clienti nemultumiti ai Volksbank.

Cititi mai multe pe www.incont.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
banci,
credite,
OUG 50,
comision,
risc,
dobanzi,
clauze,
procese
/actualitate/ai-platit-comision-de-risc-si-tot-mai-ai-clauze-abuzive-in-contract-singura-sansa-instanta-7373254
7373254
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.