Aglomeratie si haos la depunerea declaratiilor pentru pensii si somaj

Postat la 25 august 2010 16 afişări

Mii de persoane stau la cozi, miercuri, la casele de pensii si la agentiile de ocupare a fortei de munca din tara pentru a-si depune declaratiile aferente veniturilor din drepturi de autor si PFA, cu toate ca ministrul Muncii a anuntat ca nu vor exista penalitati pentru depasirea termenului.

Sute de persoane stau, miercuri, la cozi la Casa Judeteana de Pensii, la Agentia Judeteana de Ocuparea Fortei de Munca si la Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate pentru depunerea declaratiilor privind obtinerea de venituri din drepturi de autor.

Sibienii care trebuie sa depuna declaratii privind obtinerea de venituri din drepturi de autor s-au asezat la cozi inca de la primele ore ale diminetii, vrand sa reuseasca sa depuna in termenul limita declaratiile necesare.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/aglomeratie-si-haos-la-depunerea-declaratiilor-pentru-pensii-si-somaj-7041189
7041189
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.