Află povestea remarcabilă a lui Lionel Messi, cel mai valoros fotbalist al lumii

Autor: Ana Raduta Postat la 06 decembrie 2011 512 afişări

A primit de la FIFA pentru doi ani la rând titlul de "Jucătorul anului" şi la doar 23 de ani joacă pentru una dintre cele mai mari echipe de fotbal din lume. Viaţa lui nu a fost însă întotdeauna uşoară, ba chiar, pe alocuri, se aseamănă cu un scenariu de film hollywoodian.

Fotbalistul care astăzi valorează peste 100 de milioane de euro s-a născut într-o familie săracă, însă aceasta nu a fost singurul obstacol al vieţii sale.

Talentul său a fost pus în pericol de probleme de sănătate de natură endocrinologică, al căror tratament costa mai mult decât şi-ar fi putut permite familia sa. Norocul său s-a numit FC Barcelona, clubul care l-a adoptat şi l-a ajutat sa-şi rezolve problemele medicale.

O echipă BBC a ajuns în Rosario, localitatea argentiniană în care s-a născut fotbalistul, şi a încercat să recompună paşii vieţii sale. Urmăriţi aici filmuleţul.

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Lionel Messi,
fotbalist,
sport
/actualitate/afla-povestea-remarcabila-a-lui-lionel-messi-cel-mai-valoros-fotbalist-al-lumii-9033754
9033754
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.