Afişele partidului lui Vladimir Putin, identice cu afişele oficiale care îndeamnă populaţia la vot

Postat la 09 noiembrie 2011 44 afişări

Partidul aflat la putere, Rusia Unită, al premierului Vladimir Putin, este acuzat că induce în eroare alegătorii cu mai puţin de o lună înaintea alegerilor legislative, afişele partidului puse în Moscova fiind, practic, identice cu afişele oficiale care îndeamnă populaţia să voteze.

Sute de panouri au fost instalate de curând în oraşul Moscova, din ordinul Comisiei Electorale Municipale, pentru a încuraja alegătorii să meargă să voteze la 4 decembrie în aceste alegeri legislative, considerate o etapă către alegerile prezidenţiale din martie 2012, la care Putin şi-a anunţat candidatura. Afişele Comisiei, imprimate în albastru, roşu şi alb, culorile steagului naţional, înfăţişează siluete de copii, adulţi şi bătrâni, împreună cu inscripţia "Veniţi şi votaţi!".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
rusia,
afise,
vot,
populatie,
partid,
alegeri
/actualitate/afisele-partidului-lui-vladimir-putin-identice-cu-afisele-oficiale-care-indeamna-populatia-la-vot-8952822
8952822
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.