Afacerile Huawei în România au crescut

Autor: Adrian Dumitrache Postat la 14 iulie 2013 68 afişări

Producătorul chinez de echipamente IT&C Huawei a avut în România, anul trecut, afaceri de 249 milioane de dolari, în creştere cu sub 10% faţă de anul precedent, estimând pentru acest an un avans până la 260 milioane de dolari.

Afacerile Huawei în România au crescut

"Cifra de afaceri obţinută în 2012 se referă la contractele Huawei derulate în România atât prin subsidiara Huawei România cât şi prin alte entitaţi ale grupului chinez înregistrate în alte state. Creşterea faţă de 2011 nu este foarte mare, sub 10%, dar este sustenabilă. Subsidiara Huawei România a înregistrat în 2012 afaceri de 96 milioane de euro, de la sub 90 milioane de euro în 2011. Suntem o companie sănătoasă, care creşte de la an la an", a declarat directorul Departamentului de Conturi Integrate al Huawei România, Vlad Doicaru. El a adăugat că pentru acest an afacerile Huawei în România au fost estimate la 260 milioane de dolari.

"Cifrele la finele primelor şase luni arată că suntem în grafic şi avem certitudinea că vom atinge ţinta pentru acest an, respectiv atingerea unui volum de afaceri de 260 milioane de dolari în acest an, pe toate entităţile Huawei, atât prin subsidiara din România, cât şi prin celelalte entităţi ale grupului chinez", a spus Doicaru.

Huawei Technologies a fost înfiinţată în 1987 de Ren Zhengfei, fost ofiţer în Armata Populară a Chinei, şi este cel mai mare furnizor mondial de soluţii IT&C, cu venituri de 35,4 miliarde de dolari în 2012.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
huawei,
afaceri,
it&c,
china,
contracte,
venituri. doicaru
/actualitate/afacerile-huawei-in-romania-au-crescut-11121453
11121453
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.