Vrei sa incepi o afacere? Stii ce trebuie sa faci? Trei “guru” iti dau zece sfaturi ca sa ai succes!

Postat la 17 august 2010 10 afişări

Traim o criza care pare fara sfarsit si in timp ce unii se gandesc la cum sa plece mai repede din tara, altii incep sa fie din ce in ce mai tentati de a ideea de a incepe o afacere pe cont propriu si de a profita de preturile reduse si de nisele de piata inca neacoperite.

Daca faci parte din a doua categorie si ai nevoie de sfaturi despre cum sa-ti incepi businessul si, mai ales, despre cum sa-l faci sa mearga, trei antreprenori de succes - Marius Ghenea, Radu Georgescu si Florentin Banu- iti impartasesc din experientele lor!

Cititi mai multe pe www.incont.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie
/actualitate/afaceri/vrei-sa-incepi-o-afacere-stii-ce-trebuie-sa-faci-trei-guru-iti-dau-zece-sfaturi-ca-sa-ai-succes-6925708
6925708
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.