Volksbank Romania si-a majorat capitalul cu 200 mil. Euro

Postat la 26 martie 2010 26 afişări

In data de 25 martie, adunarea generala a grupului Volksbank International a decis marirea capitalului Volksbank Romania cu 200 de milioane de euro pentru consolidarea pozitiei de top pe care o ocupa in prezent.

Numarul de unitati Volksbank in Romania a ajuns la 185, iar numarul de clienti s-a triplat in ultimii cinci ani, ajungand la 255.000. Volksbank Romania ocupa locul trei in sistemul bancar romanesc, cu active bilantiere de peste 5,2 miliarde euro.

Actionarii bancii au luat si decizia de a face schimbari in conducerea Volksbank: Gerald Schreiner va fi responsabil al VBI pentru dezvoltarea modelului de business in cadrul grupului iar Herwig Burgstaller va activa in cadrul bancilor din reteaua VBI. Noii membri ai Directoratului Volksbank Romania sunt deja numiti si asteapta aprobarea Bancii Nationale a Romaniei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
banci,
Volksbank,
capital social,
marire,
numiri
/actualitate/afaceri/volksbank-romania-si-a-majorat-capitalul-cu-200-mil-euro-5779708
5779708
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.