Videanu: Modificarea Codului Muncii ar trebui sa insemne o relatie mai simpla angajat - angajator

Postat la 19 august 2010 15 afişări

Modificarea Codului Muncii din toamna ar trebui sa insemne un parteneriat mult mai simplu intre angajat si angajator, este de parere ministrul Economiei, Adriean Videanu.

"In toamna vom avea o surpriza placuta. Acum se lucreaza", a afirmat Videanu, in cadrul unui seminar pe tema finantarii investitiilor in energie.

El a adaugat ca Romania trebuie sa opreasca risipa inutila in privinta acordarii de asistenta sociala.

"Trebuie sa punem stop acestei risipe inutile. Acesta este din pacate mentalul colectiv speculat de politicieni, care in fiecare campanie electorala spun «hai ca va mai dam noi, hai ca va mai dam noi!»", a adaugat Videanu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
Videanu,
Codul Muncii,
angajat,
angajator
/actualitate/afaceri/videanu-modificarea-codului-muncii-ar-trebui-sa-insemne-o-relatie-mai-simpla-angajat-angajator-6959468
6959468
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.