Viata militarilor romani, asigurata pentru 80.000 de euro

Postat la 17 martie 2010 52 afişări

Suma asigurata pentru riscul de deces al personalului Ministerului Apararii Nationale (MApN) care va executa misiuni de lupta se ridica la 80.000 de euro, potrivit unui anunt publicat de institutie pentru selectarea prin licitatie a asiguratorului.

In cazul riscului de invaliditate de gradul I si II, polita de asigurare va fi de 60.000 de euro, iar pentru invaliditate de gradul III de 40.000 euro.

De asemenea, limita de raspundere va fi de 60.000 de euro pentru riscul de imbolnavire, ranire pe timpul si din cauza actiunilor de lupta, procesului de pregatire pentru lupta si indeplinirii sarcinilor pe timpul serviciului care au ca rezultat clasarea ca inapt, mutilari sau defecte fizice ireversibile ori vatamari corporale sau afectiuni ce pot fi stabilite in mod obiectiv, se arata in anuntul de participare publicat pe site-ul www.e-licitatie.ro.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
asigurari,
militari,
MApN,
misiuni,
lupta,
risc,
deces
/actualitate/afaceri/viata-militarilor-romani-asigurata-pentru-80-000-de-euro-5753581
5753581
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.