Verdictul analistilor dupa trimestrul I: economia va creste cu mai putin de 1%

Postat la 19 aprilie 2010 33 afişări

BCR spune ca e nevoie disperata sa apara o revenire a cererii interne pentru ca doar exporturile nu pot relansa economia.

FMI, agentiile de rating si analistii bancilor la unison au inceput sa revizuiasca in jos estimarile privind cresterea economica in acest an, la sub 1%, dupa un prim trimestru slab in care datele semnaleaza ca Romania a ramas in recesiune.

Romania a inceput anul 2010 intr-o atmosfera la fel de optimista ca si anul trecut, cand autoritatile negau riscul intrarii in recesiune, insa ultimele cifre privind declinul din industrie, constructii si comert pe februarie au dat peste cap prognozele initiale optimiste.

Cititi mai mult pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
Romania,
crestere,
criza,
recesiune
/actualitate/afaceri/verdictul-analistilor-dupa-trimestrul-i-economia-va-creste-cu-mai-putin-de-1-5948773
5948773
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.