Veniturile programatorilor IT vor fi in continuare scutite de la plata impozitului

Postat la 27 mai 2010 13 afişări

Scutirea de la plata impozitului pe venit in cazul programatorilor IT va fi mentinuta, potrivit Ministerul Finantelor Publice, care precizeaza intr-un comunicat ca eliminarea acestei facilitati nu este inclusa in scrisoarea de intentie catre FMI sau in memorandumul cu UE, informeaza Mediafax Business.

"Va aducem la cunostinta ca in proiectul de lege privind unificarea bazelor de impozitare, in scrisoarea de intentie care urmeaza a fi transmisa de catre autoritatile romane catre Fondul Monetar International, cat si in memorandumul de intelegere cu Uniunea Europeana nu exista nici un angajament privind eliminarea scutirii de la plata impozitului pe venit in cazul programatorilor IT", se arata intr-un comunicat al Ministerului Finantelor.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IT&C,
venituri,
impozite,
FMI,
UE
/actualitate/afaceri/veniturile-programatorilor-it-vor-fi-in-continuare-scutite-de-la-plata-impozitului-6188835
6188835
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.