Veniturile din dobanzi la depozite obtinute pana la 1 iulie nu vor fi impozitate

Postat la 06 iulie 2010 14 afişări

Veniturile din dobanzile aferente depozitelor la termen obtinute pana la 1 iulie nu vor fi impozitate, noile prevederi, care prevad o taxare de 16%, fiind valabile doar pentru castigurile obtinute dupa 1 iulie, potrivit Ministerului Finantelor Publice (MFP).

Institutia a transmis Asociatiei Romane a Bancilor (ARB) o notificare prin care clarifica tratamentul fiscal aplicat dobanzilor aferente depozitelor.

"Veniturile sub forma de dobanzi pentru depozitele la termen realizate pana la data de 30 iunie 2010 inclusiv sunt venituri neimpozabile. Prin sintagma «dobanda realizata» se intelege dobanda inregistrata in contul de depozit al titularului.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
banci,
dobanzi,
depozite
/actualitate/afaceri/veniturile-din-dobanzi-la-depozite-obtinute-pana-la-1-iulie-nu-vor-fi-impozitate-6506150
6506150
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.