Varsam in bugetul UE mai mult decat incasam

Postat la 26 ianuarie 2010 35 afişări

In trei ani de la aderare, Romania a contribuit la bugetul Uniunii Europene cu 3,2 miliarde de euro si a atras fonduri in valoare de 1,3 miliarde de euro.

Romania a contribuit la bugetul Uniunii Europene cu 13,89 miliarde de lei (peste 3,2 miliarde de euro) in perioada 2007 - 2009, potrivit datelor de la Ministerul de Finante. Pe de alta parte, platile efectuate de autoritatile romane din fonduri europene de la aderare pana la sfarsitul anului trecut au insumat 600 de milioane de euro pentru proiectele finantate din fonduri structurale si 740 de milioane de euro prin programul destinat agriculturii si dezvoltarii rurale.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/varsam-in-bugetul-ue-mai-mult-decat-incasam-5445475
5445475
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.