Vara tine mai putine avioane la sol. Carpatair introduce zborurile de duminica pentru orarul de vara 2011

Autor: Razvan Muresan Postat la 15 martie 2011 22 afişări

Carpatair, compania aeriana full-service cu hub la Timisoara, introduce pentru perioada orarului de vara 2011 ’Zborurile de duminica’. Cursele aditionale vor fi operate in zilele de duminica prin hub-ul de la Timisoara catre 10 destinatii externe din Ucraina, Moldova, Italia, Germania si Grecia si 4 destinatii interne.

Noile zboruri vor fi operate in perioada 1 mai - 25 septembrie, in zilele de duminica, conectand hub-ul de la Timisoara la urmatoarele destinatii: Venetia, Verona, Milano, Roma si Bologna; Chisinau si Cernauti; Odessa si Lviv; Atena.

"Prin suplimentarea programului de zbor pe timpul verii se doreste satisfacerea nevoii crescute de calatorie din aceasta perioada, in special in timpul weekend-urilor. Astfel, noile zboruri vor permite pasagerilor sa isi inceapa/finalizeze perioadele de concediu in zilele de sambata-duminica'' a declarat Paula Ardelean, Vice-Presedinte Marketing & Vanzari.

Carpatair isi continua in 2011 strategia de expansiune aplicata pe parcursul anului 2010. Dupa ce in 2010 compania a crescut numarul bazelor operationale la patru (Timisoara, Bucuresti-Otopeni, Craiova si Bacau), din luna aprilie a acestui an va introduce zboruri exerne directe si din Iasi. In cursul anului 2010, compania a introdus sase noi destinatii.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
aviatie,
transporturi,
Carpatair,
crestere,
zboruri
/actualitate/afaceri/vara-tine-mai-putine-avioane-la-sol-carpatair-introduce-zborurile-de-duminica-pentru-orarul-de-vara-2011-8063098
8063098
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.