Vacante ieftine pentru mijlocul verii pe litoralul european

Postat la 01 iulie 2010 17 afişări

Lunile iulie si august sunt cele mai scumpe cand vine vorba de vacante, dar cu toate acestea, se gasesc si in aceasta perioada pachete turistice accesibile pentru buzunarul turistilor romani. Cele mai ieftine destinatii sunt Grecia si Bulgaria, insa cu 200-300 de euro/persoana veti sta fara griji si la plaja in Italia sau Spania.

Grecia

Cele mai ieftine oferte sunt pentru statiunea Nea Varsna-Asprovalta. Aici, ofertele agentiilor de turism ce includ 9 zile de cazare la un hotel de 2 stele si transportul cu autocarul, pentru lunile iulie-august, se invart in jurul sumei de 65 de euro/persoana/sejur.

La tarife ceva mai mari, adica intre 150 de euro si 200 de euro de persoana, puteti alege excursii in insulele Thassos, Zakynthos sau Corfu. Cazarea se face in unitati de trei stele, micul dejun este inclus, iar transportul este asigurat cu autocarul, pentru aceleasi perioade ale verii.

Mai multe amanunte pe www.incont.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
turism,
oferte,
vacanta,
sejur,
vara,
litoral,
Grecia,
Spania,
pret
/actualitate/afaceri/vacante-ieftine-pentru-mijlocul-verii-pe-litoralul-european-6472098
6472098
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.