UDREA: „Eu si domnul Berceanu suntem cei mai mari constructori ai guvernului

Postat la 02 martie 2010 12 afişări

Banii abia ajung pentru plata datoriilor catre constructori, pentru lucrari efectuate anul trecut sau in aceasta iarna, nicidecum pentru autostrada Bechtel, centura Bucurestilor sau pentru operatiunea plombarea gaurilor din soselele Romaniei.

Singura speranta este, in opinia oficialilor de la Transporturi, rectificarea bugetara, adica decizia Guvernului de a lua bani de la un minister pentru a-i da altuia. Intrebata de Gandul daca nu va fi concurenta intre proiectele de drumuri si cel de constructie a 25.000 de case la tara pentru doctori, Elena Udrea, ministrul Dezvoltarii, sustine ca "in niciun caz domnul Berceanu nu are motive de invidie. Si eu sunt un sustinator al construirii autostrazilor. Cu siguranta ca si domnul Berceanu, in masura in care sunt bani, va primi si dansul".

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
transporturi,
Berceanu,
Udrea,
constructori
/actualitate/afaceri/udrea-eu-si-domnul-berceanu-suntem-cei-mai-mari-constructori-ai-guvernului-5683277
5683277
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.