Trei smartphone-uri Nokia au fost lansate astazi pe piata. E suficient pentru a concura cu Apple?

Postat la 14 septembrie 2010 21 afişări

Cel mai mare producator de telefoane mobile din lume, Nokia, a lansat marti trei modele noi de telefoane inteligente (smartphone) în încercarea de a-si pastra cota de piata pe unul din cele mai profitabile segmente ale comunicatiilor mobile, scrie Reuters.

Cele trei smartphone-uri lansate la Londra de Nokia - E7, C7 si o noua versiune C6 - sunt dotate cu ecrane tactile (touchscreen) şi functioneaza cu sisteme de operare Symbian.Compania finlandeza detine 40% in volum pe segmentul vanzarilor de telefoane inteligente.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IT&C,
smartphone,
Nokia,
Apple
/actualitate/afaceri/trei-smartphone-uri-nokia-au-fost-lansate-astazi-pe-piata-e-suficient-pentru-a-concura-cu-apple-7226790
7226790
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.