Trecerea la cratita a asfaltatorului Nelu Iordache, „faultata“ de alti doi „regi ai asfaltului“: Dan Besciu si Theodor Berna

Postat la 16 iulie 2010 51 afişări

Berea lui Hitler, prietenul soacrei, un bucatar german si fructe de la Adunatii Copaceni. Toate au fost ingredientele reorientarii "regelui asfaltului" Nelu Iordache catre bucatarie, obstructionat insa de alti doi "colegi de breasla", Dan Besciu si Theodor Berna.

Dupa ce a asfaltat drumuri nationale, dar si pista Aero¬portului Baneasa, a infiintat o companie aviatica low cost si si-a facut o mosie la Adunatii Copaceni, omul de afaceri giurgiuvean Nelu Iordache ataca si domeniul culinar. Intai a deschis un restaurant mai mic, in incinta Aeroportului Sibiu, apoi, in urma cu doua zile, l-a inaugurat pe cel din centrul Bucurestiului, tot cu specific de autoservire. Cel putin deocamdata insa, pozitionarea restaurantului nu e de natura sa-i aduca foarte multi clienti, accesul fiind obstructionat de un santier al altor doi "regi ai asfaltului", Dan Besciu (Euroconstruct Trading 98) si Theodor Berna (Tehnologica Radion).

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
constructii,
asfaltatori,
Nelu Iordache,
afaceri
/actualitate/afaceri/trecerea-la-cratita-a-asfaltatorului-nelu-iordache-faultata-de-alti-doi-regi-ai-asfaltului-dan-besciu-si-theodor-berna-6574556
6574556
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.