Trecerea la cratita a asfaltatorului Nelu Iordache, „faultata“ de alti doi „regi ai asfaltului“: Dan Besciu si Theodor Berna
Berea lui Hitler, prietenul soacrei, un bucatar german si fructe de la Adunatii Copaceni. Toate au fost ingredientele reorientarii "regelui asfaltului" Nelu Iordache catre bucatarie, obstructionat insa de alti doi "colegi de breasla", Dan Besciu si Theodor Berna.
Dupa ce a asfaltat drumuri nationale, dar si pista Aero¬portului Baneasa, a infiintat o companie aviatica low cost si si-a facut o mosie la Adunatii Copaceni, omul de afaceri giurgiuvean Nelu Iordache ataca si domeniul culinar. Intai a deschis un restaurant mai mic, in incinta Aeroportului Sibiu, apoi, in urma cu doua zile, l-a inaugurat pe cel din centrul Bucurestiului, tot cu specific de autoservire. Cel putin deocamdata insa, pozitionarea restaurantului nu e de natura sa-i aduca foarte multi clienti, accesul fiind obstructionat de un santier al altor doi "regi ai asfaltului", Dan Besciu (Euroconstruct Trading 98) si Theodor Berna (Tehnologica Radion).
Cititi mai multe pe www.gandul.info
Urmărește Business Magazin
Citeşte pe zf.ro
Citeşte pe mediafax.ro
Citeşte pe smartradio.ro
Citeşte pe comedymall.ro
Citeşte pe prosport.ro
Citeşte pe Gandul.ro
Citeşte pe MediaFLUX.ro
Citeşte pe MonitorulApararii.ro
Citeşte pe MonitorulJustitiei.ro
Citeşte pe zf.ro