TotalSoft: Afaceri de 10,4 mil. euro in primele sase luni

Postat la 10 august 2010 16 afişări

Producatorul de software TotalSoft a raportat pentru prima jumatate a acestui an o cifra de afaceri de 10,4 de milioane de euro, in crestere cu 15% fata de perioada similara din 2009, din care 1,66 de milioane de euro profit operational.

Jumatate din incasarile de 10,4 de milioane de euro din perioada ianuarie-iulie ale TotalSoft provin din vanzarea produsului Charisma Business Suite, restul fiind generate de celelalte linii de business ale companiei. Sistemul Primavera si serviciile adiacente, spre exemplu, au inregistrat in prima jumatate a acestui an vanzari egale cu cele din intreg anul 2009.

"Rezultatele din acest semestru confirma obiectivele asumate pentru intreg anul - o cifra de afaceri de peste 20 de milioane de euro", apreciaza Liviu Dragan, directorul general al TotalSoft.

De la inceputul anului, compania a inaugurat birouri locale in Bulgaria si Grecia si a lansat produsele in Austria, Ucraina si Arabia Saudita. In plus, TotalSoft si-a extins portofoliul de clienti, furnizand servicii pentru Mic.ro, NLB Leasing Serbia, Henkel Romania, Saudi Aramco Total Refining and Petrochemical Company Arabia Saudita, Deutsche Leasing Austria sau reteaua de clinici medicale a A&D Pharma, Anima Specialty Medical Services.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IT&C,
/actualitate/afaceri/totalsoft-afaceri-de-10-4-mil-euro-in-primele-sase-luni-6830571
6830571
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.