Topul reducerilor pentru vacantele de Paste si estivale in strainatate

Postat la 01 februarie 2010 7 afişări

Vacante de vara cu 5-30% mai ieftine si minivacante de Paste la preturi cu 15% mai mici: este oferta de early booking de anul acesta a agentiilor, valabila pentru majoritatea destinatiilor externe.

Exista insa o conditie pentru a beneficia de reduceri: cumparatorii trebuie sa achite integral biletul pana la o anumita data, pretul fiind cu atat mai mic cu cat plata se face mai repede. Asa s-a intamplat si anul trecut, cand romanii si-au planificat din timp vacantele pentru a face economii consistente. De fapt, conceptul a intrat mai puternic pe piata serviciilor de turism in 2009, pe fondul crizei. Mai exista si o alta categorie de cumparatori, care apeleaza la ofertele timpurii nu neaparat pentru ca n-ar avea bani, ci pentru ca trebuie sa-si anunte din timp angajatorii cand pleaca in vacanta.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
turism,
vacante,
reduceri,
strainatate,
agentii,
destinatii
/actualitate/afaceri/topul-reducerilor-pentru-vacantele-de-paste-si-estivale-in-strainatate-5463047
5463047
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.