Topul primelor de Paste: pe primele locuri, bancherii si industria tutunului

Postat la 06 mai 2010 16 afişări

Salariatii din sectorul bancar au primit, in medie, cele mai mari prime de Paste, de 1.577 de lei, castigul lor salarial brut crescand in martie la 6.110 lei, fata de "numai" 4.533 lei in februarie, potrivit datelor facute publice ieri de Institutul National pentru Statistica.

Dupa cum subliniaza si INS, diferenta dintre castigurile salariale din cele doua luni reprezinta "premii anuale, al 13-lea salariu pentru 2009 si prime de Paste". Pe locul doi in topul primelor pascale s-au situat angajatii din industria tutunului, care au incasat in martie, in total, 5.670 de lei, cu 1.422 de lei mai mult decat in februarie.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/topul-primelor-de-paste-pe-primele-locuri-bancherii-si-industria-tutunului-6094078
6094078
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.