Topul celor mai mari cresteri ale afacerilor in industrie

Postat la 07 mai 2010 13 afişări

Industria romaneasca da semne de revenire, potrivit datelor Insti¬tu¬tului National de Statistica (INS). Afacerile patronilor din industrie au crescut cu 22,8% in martie fata de februarie, iar in primul trimestru majorarea a fost de 5,9% comparativ cu aceeasi perioada din anul trecut. Industria prelucratoare a fost motorul acestui avans, conform INS.

Cu toate acestea, reprezentantii industriasilor se arata ingrijorati si spun ca, din lipsa de finantari, nu pot face fata comenzilor care au crescut "teribil". "Comenzile pentru industrie s-au majorat teribil, astfel ca in martie acest an, fata de martie 2009, acestea au crescut cu 28,6%. In primul trimestru din 2010 fata de aceeasi perioada din 2009 cresterea comenzilor a fost de 18,6%. Adica de trei ori mai mult fata de cresterea cifrei de afaceri in domeniu.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
industrie,
afaceri,
crestere,
INS,
prelucratoare,
motor
/actualitate/afaceri/topul-celor-mai-mari-cresteri-ale-afacerilor-in-industrie-6097956
6097956
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.