Tichetele de masa, cadou, cresa si de vacanta vor fi impozitate incepand cu luna iulie

Postat la 18 iunie 2010 8 afişări

Tichetele de masa, cadou, cresa si de vacanta, precum si platile compensatorii vor fi impozitate incepand cu drepturile aferente lunii iulie 2010, data de la care Guvernul va introduce modificarile la Codul Fiscal privind extinderea bazei de impozitare.

Ordonanta de urgenta pentru modificarea Codului Fiscal prevede ca taxarea va fi introdusa incepand cu drepturile aferente lunii iulie 2010.

De la aceeasi data, cota de cheltuieli deductibile calculata la drepturile de proprietate intelectuala va fi redusa la 20% din venitul brut, fata de 40% in prezent. In cazul veniturilor provenind din crearea unor lucrari de arta monumentala, cota de cheltuieli deductibile va fi redusa la 25% din venitul brut, fata de 50% in prezent.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
impozite,
tichetele de masa,
cadou,
/actualitate/afaceri/tichetele-de-masa-cadou-cresa-si-de-vacanta-vor-fi-impozitate-incepand-cu-luna-iulie-6430314
6430314
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.