Taxarea inversa la paine, fructe si carne se aplica la 10 zile de la aprobarea derogarii de catre UE

Postat la 06 iulie 2010 14 afişări

Taxarea inversa pentru livrarile de bunuri din interiorul tarii la cereale, plante tehnice, legume, fructe, carne, zahar, faina, paine si produse de panificatie va fi aplicata la zece zile de la comunicarea de catre Consiliul UE a aprobarii derogarii pentru implementarea prevederii.

"Masura privind aplicarea taxarii inverse pentru livrarile de bunuri in interiorul tarii din categoriile: cereale, plante tehnice, legume, fructe, carne, zahar, faina, paine si produse de panificatie intre persoanele inregistrate in scopuri de TVA conform art. 153 din Codul fiscal, prevazuta la art. I pct. 3 din Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr. 54/2010 privind unele masuri de combatere a evaziunii fiscale, se aplica incepand cu a 10-a zi urmatoare comunicarii de catre Consiliul Uniunii Europene a aprobarii derogarii pentru aplicarea acestor prevederi si numai pentru bunurile din categoriile pentru care s-a obtinut derogarea", se arata intr-un comunicat al Ministerului Finantelor Publice (MFP).

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
taxare,
paine,
fructe,
carne
/actualitate/afaceri/taxarea-inversa-la-paine-fructe-si-carne-se-aplica-la-10-zile-de-la-aprobarea-derogarii-de-catre-ue-6504518
6504518
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.