Targul de Turism vine cu reduceri de pana la 40%

Postat la 18 martie 2010 9 afişări

Agentiile de turism prezente la targul de profil care se desfasoara in perioada 18-21 martie la Palatul Parlamentului acorda reduceri la pretul pachetelor turistice cu 10% mai mari decat cele anuntate cu o luna inainte de inceperea expozitiei, astfel incat discount-urile ajung la 20-40%.

"Daca un turist cumpara un pachet pentru o destinatie interna de la targ, va beneficia atat de reducerea facuta prin programul inscrieri timpurii, unde turistul trebuie sa cumpere biletul inainte de 31 martie, cat si de reducerile facute de agentii la targ. Astfel, pretul unui bilet pentru o destinatie interna poate fi achizitionat cu o reducere de pana la 40%", a declarat agentiei MEDIAFAX Corina Martin, presedintele Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT).

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
turism,
oferte,
targ,
pachete
/actualitate/afaceri/targul-de-turism-vine-cu-reduceri-de-pana-la-40-5757019
5757019
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.