Stolojan: Isarescu si Vladescu trebuiau sa iasa sa prezinte masurile anticriza

Postat la 13 mai 2010 49 afişări

Europarlamentarul PDL Theodor Stolojan a declarat, joi, la o dezbatere a ISP, ca in situatia actuala comunicarea publica este un caz de studiu despre cum nu trebuie facuta, aratand ca, in opinia sa guvernatorul BNR si ministrul de Finante trebuiau sa iasa si sa prezinte masurile anticriza.

"Banuiesc ca guvernatorul BNR si ministrul de Finante sunt usurati ca nu au iesit ei sa prezinte situatia si l-au lasat pe presedinte sa vorbeasca de deficit. Punctul meu de vedere e ca era treaba lor sa iasa si sa arate situatia respectiva", a spus Theodor Stolojan, la dezbaterea "Perspectivele dezvoltarii economiei romanesti pana in 2015".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
Stolojan,
Isarescu,
Vladescu
/actualitate/afaceri/stolojan-isarescu-si-vladescu-trebuiau-sa-iasa-sa-prezinte-masurile-anticriza-6116455
6116455
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.