Soferi cu lefuri mai mari decat medicii. Ce salarii se ofera in Capitala

Postat la 16 septembrie 2010 18 afişări

Romanii cu studii superioare sau diverse specializari pot obtine salarii mai mici atunci cand cauta un loc de munca, comparativ cu cei care nu au o pregatire inalta, potrivit unui portal de recrutare.

Astfel in prezent un electrician sau un sofer profesionist din Capitala poate castiga mai mult decat un economist, un inginer sau un medic.

Evident acestea sunt salarii oferite de angajatorii care au postat anunturi pe site-urile de recrutare dar lefurile pot diferi in functie de pregatire si experienta. "Pentru departajarea numarului mare de persoane care cauta un job in acest moment de criza, deseori, salariul este criteriul ultim in decizia angajatorilor. De aceea este indicat sa stii care este nivelul salarial din piata pentru postul la care aplici, sa poti negocia cat mai realist la interviu ca sa nu risti sa fii respins pentru pretentii exagerate", spun specialistii Myjob.ro.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/soferi-cu-lefuri-mai-mari-decat-medicii-ce-salarii-se-ofera-in-capitala-7252294
7252294
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.