Sindicalistii de la Dacia, nemultumiti de propunerea privind cresterea salariilor managerilor

Postat la 19 iulie 2010 15 afişări

Sindicalistii de la Uzina Dacia sunt nemultumiti de propunerea administratiei de marire a salariilor managerilor, viceliderul Sindicatului Automobile Dacia afirmand ca se incearca "dezbinarea unei echipe cu succese notabile", cu atat mai mult cu cat nu era prevazuta nicio majorare salariala.

Potrivit viceliderului Sindicatului Automobile Dacia, Ion Iordache, angajatii sectiei de Presaj au fost anuntati luni despre propunerea administratiei de majorare a salariilor managerilor, muncitorii exprimandu-si nemultumirea fata de aceasta situatie.

"Noi ne-am intalnit azi (n.r. - luni), conform dreptului legal, stipulat contractual, cu membrii de sindicat de la Presaj, in cadrul adunarii generale, anuntata conducerii uzinei cu 48 de ore inainte. S-a luat act de nemultumirile oamenilor, care nu sunt de acord cu aceste majorari salariale", a declarat viceliderul Sindicatului Automobile Dacia, Ion Iordache.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/sindicalistii-de-la-dacia-nemultumiti-de-propunerea-privind-cresterea-salariilor-managerilor-6616217
6616217
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.