Sindicalistii: "bugetarii vor muri de foame". O treime din bugetarii cu salarii mici vor fi disponibilizaţi

Postat la 06 mai 2010 14 afişări

Liderii sindicali au reactionat la declaratiile presedintelui Traian Băsescu privind reducerea fondului de salarii cu 25%, spunand ca daca se va intampla asa "pensionarii si bugetarii vor muri de foame", manifestandu-si totodata teama ca o mare parte din angajatii de la stat cu salarii vor fi concediati.

Presedintele "Cartel Alfa", Bogdan Hossu, a declarat ca aproximativ 35 la suta dintre bugetarii cu salarii mici isi vor pierde locul de munca in urma reducerii fondului de salarii. "Aceste masuri vor impinge populatia spre genocid, catre o actiune sociala mai acuta decat in Grecia, pentru ca vor fi afectati cetatenii cu venituri mici", a subliniat Hossu.

Mai multe amanunte pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/sindicalistii-bugetarii-vor-muri-de-foame-o-treime-din-bugetarii-cu-salarii-mici-vor-fi-disponibilizati-6097090
6097090
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.