Sfaturile ANRE pentru proprietarii "blocati" in cumpararea de energie de la dezvoltatorul imobiliar

Postat la 23 februarie 2010 13 afişări

Daca va aflati in situatia in care ati cumparat o locuinta intr-un ansamblu rezidential nou si dezvoltatorul este singurul dumneavoastra furnizor de electricitate si simtiti ca platiti prea mult pentru curentul consumat si uneori chiar " la supra- pret", exista mai multe posibilitati de a rezolva aceasta problema!

Consumatorii casnici isi pot alege singuri furnizorul de electricitate, drept care este in vigoare incepand cu data de 1 iulie 2007, scrie Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE) intr-un raspuns la o solicitare adresata de un locuitor din cartierul Azur al Impact care acuza se simte fortat de dezvoltator sa cumpere curent de la el.

"Prin H.G. 638/20 iunie 2007 s-a stabilit ca "incepand cu 1 iulie 2007 piata de energie electrica si de gaze naturale se deschid integral pentru toti consumatorii, drept urmare si consumatorii casnici si asimilati acestora pot beneficia de avantajul alegerii furnizorului de energie electrica", noteaza ANRE.

Cititi mai multe pe www.incont.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
imobiliare,
ANRE,
energie,
pret,
achizitie,
furnizor
/actualitate/afaceri/sfaturile-anre-pentru-proprietarii-blocati-in-cumpararea-de-energie-de-la-dezvoltatorul-imobiliar-5598116
5598116
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.