Seful Nestle: Infrastructura si obiceiul de a transforma preturile in euro, lucrurile care nu-mi plac in Romania

Postat la 10 martie 2010 19 afişări

Managerul de origine elvetiana numit la conducerea Nestle Romania in urma cu un an, Jacques Reber, se asteapta ca din trimestrul al treilea oamenii sa vorbeasca mai putin despre criza. El spune ca piata locala ramane un "hot spot" pe harta investitorilor straini, pentru ca, dupa o redresare lenta, consumul va reveni la cresteri peste media tarilor din vestul Europei.

Primul an de mandat al lui Reber la carma unuia dintre cei mai mari producatori din industria alimentara a fost, pentru multe companii de profil, cel mai dificil an de pe piata. Lipsa de lichiditati din lantul de distributie si declinul abrupt al consumului, dupa mai multi ani de cresteri de 15-20%, a generat disponibilizari, pierderi financiare si scaderi importante de volume de productie in industria alimentara in 2009.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Nestle,
Jacques Reber,
preturi,
euro
/actualitate/afaceri/seful-nestle-infrastructura-si-obiceiul-de-a-transforma-preturile-in-euro-lucrurile-care-nu-mi-plac-in-romania-5734705
5734705
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.