Seful General Motors a demisionat

Postat la 02 decembrie 2009 50 afişări

Directorul general al General Motors (GM), Fritz Henderson, a demisionat brusc, marti, dupa ce Consiliul de Administratie a decis ca producatorul auto trebuie sa accelereze restructurarea sub o noua conducere.

Consiliul i-a cerut lui Henderson sa isi prezinte demisia dupa numai opt luni de mandat, a declarat o persoana apropiata situatiei.

Presedintele GM, Ed Whitacre, va deveni director general interimar si va cauta imediat un inlocuitor, probabil din afara sectroului auto.

Anuntul privind inlaturarea neasteptata a lui Henderson subliniaza supravegherea stricta a activitatii companiei exercitata de un grup de noi directori ai GM, coordonati de Whitacre si selectati de actionarul majoritar al grupului, Trezoreria SUA.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
auto,
General Motors,
demisie,
Fritz Henderson
/actualitate/afaceri/seful-general-motors-a-demisionat-5147531
5147531
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.