Sase noi curse introduse pe Aeroportul Cluj

Postat la 03 mai 2011 25 afişări

Sase noi curse aeriene, spre Grecia, Tunisia, Turcia, Egipt si Constanta, vor fi introduse, in lunile mai si iunie, pe Aeroportul International din Cluj-Napoca, pentru a acoperi destinatii preferate de turisti in sezonul estival.

Potrivit unui comunicat de presa transmis, marti, de Consiliul Judetean Cluj, in luna iunie zborurile spre Antalya (Turcia) vor avea o frecventa de 12 ori pe saptamana. "Incepand cu luna mai, Aeroportul International Cluj-Napoca vine in sprijinul pasagerilor sai cu noi destinatii. Un numar de sase noi curse vor fi introduse de pe aeroport in lunile mai si iunie, spre destinatii din Grecia, Tunisia, Turcia si Egipt. In luna mai, vor fi introduse doua curse charter, spre Antalya si Tunis. In luna iunie, vor fi introduse alte patru noi curse charter, spre Bodrum, Hurghada, Heraklion si Constanta. In luna iunie, zborurile spre Antalya vor avea o frecventa de 12 ori pe saptamana", se arata in documentul citat. Presedintele CJ Cluj, Alin Tise, a subliniat, in comunicat, ca foarte multi locuitori ai Transilvaniei vor apela la serviciile oferite de aeroportul clujean.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
aviatie,
aeroport,
cluj,
curse,
zboruri
/actualitate/afaceri/sase-noi-curse-introduse-pe-aeroportul-cluj-8222264
8222264
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.