Rusia ar putea interzice importurile de vin din R.Moldova in urmatoarele doua saptamani

Postat la 19 iulie 2010 20 afişări

Rusia ar putea interzice importul de vinuri din Republica Moldova in urmatoarele doua saptamani, a declarat seful serviciului sanitar de stat rus, Ghennadi Oniscenko, citat de Infotag in pagina electronica de luni.

Potrivit presei ruse, Oniscenko a declarat ca aproximativ jumatate din cantitatea de vin importata ar contine "substante nocive". "Daca situatia nu se va schimba in urmatoarele doua saptamani, Rusia va fi nevoita sa aplice masuri restrictive, pentru a nu impune organelor vamale si laboratoarelor sa constate o problema evidenta", a spus acesta. In opinia oficialului rus, "actualul Guvern moldovean face doar declaratii, insa nu a depus niciun efort pentru a schimba situatia".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
comert,
vin,
Rusia,
R.Moldova,
importuri
/actualitate/afaceri/rusia-ar-putea-interzice-importurile-de-vin-din-r-moldova-in-urmatoarele-doua-saptamani-6617636
6617636
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.